Τα πάνω κάτω στον καιρό – Βροχές, καταιγίδες ακόμα και χιόνια σήμερα

Τα πάνω κάτω στον καιρό – Βροχές, καταιγίδες ακόμα και χιόνια σήμερα

Ο καιρός μέχρι και την Τετάρτη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και σε κάποιες περιοχές αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά στα βόρεια και τα ανατολικά παράλια, ισχυροί 5 και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Διαβάστε επίσης:Βγαίνει στους δρόμους από αύριο η τροχαία – Τι θα ελέγχε

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 8 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Τρίτη θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο για να κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

 

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.