Οι βροχές δεν σταματούν - Μας απειλεί και κύμα σκόνης

Οι βροχές δεν σταματούν - Μας απειλεί και κύμα σκόνης

Ο Απρίλης κάνει τα δικά του στον καιρό

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται σκόνη, από το απόγευμα του Σαββάτου, παροδικά αυξημένη την Κυριακή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό, τα νότια και τα νοτιοδυτικά παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές, κυρίως ελαφρές, βροχές. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά

ΣΚΟΝΗ 3.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ τη Δευτέρα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας όμως κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.