Ποια... Άνοιξη; Βροχές καταγίδες χαλάζι ακόμα και χιόνια - Πότε έρχονται

Ποια... Άνοιξη; Βροχές καταγίδες χαλάζι ακόμα και χιόνια - Πότε έρχονται

Αναλυτικά ο καιρός μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά, κυρίως στα δυτικά, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα νότια και στα ανατολικά παράλια, αλλά μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητ

Αύριο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν αρχικά μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, ωστόσο μετά το μεσημέρι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά τοπικά στα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα παράλια, μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά ταραγμένη.

Την Κυριακή, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα. Την Μεγάλη Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Η θερμοκρασία την Κυριακή και τη Μεγάλη Δευτέρα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Μεγάλη Τρίτη αναμένεται μικρή άνοδος, παραμένοντας ωστόσο λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.