Αναμένονται αυξημένες νεφώσεις - Μεγάλη η ποσότητα σκόνης στην ατμόσφαιρα

Αναμένονται αυξημένες νεφώσεις - Μεγάλη η ποσότητα σκόνης στην ατμόσφαιρα

Ο καιρός μέχρι την Παρασκευή

 Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένεται από την Πέμπτη.

Σημέρα, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θαπνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι,ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θαανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στοεσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 13βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε επίσης:  Οι χώροι στάθμευσης on-street parking προκαλούν «πονοκέφαλο» στους μοτοσικλετιστές (Φωτος)

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοίκαι στα βόρεια παράλια μέχρι νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμημέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρωστους 10 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, περίοδοι με κυρίως αίθριοκαιρό θα εναλλάσσονταιμε αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσεισταδιακά αισθητή άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυμανθεί, από την Πέμπτη,πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Πηγή: ΚΥΠΕ