Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Πότε επιστρέφουν βροχές και καταιγίδες

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Πότε επιστρέφουν βροχές και καταιγίδες

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις μέχρι το Σάββατο

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα νοτιοανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρόνο ζητά από το δικαστήριο ο 21χρονος ύποπτος για το θάνατο του παππού Κόκου

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, περιοχές στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενώ την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο κατά το τριήµερο για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.