Τι μας φέρνει ο καιρός μέχρι την Παρασκευή

Τι μας φέρνει ο καιρός μέχρι την Παρασκευή

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεμεσός: 14χρονη μαθήτρια τραυματίστηκε σε λεωφορείο - Αντικείμενο έπεσε στο κεφάλι της

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη ενώ θα σημειώσει μικρή πτώση την  Πέμπτη και Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.