Τι μας φέρνει ο καιρός μέχρι την Κυριακή

Τι μας φέρνει ο καιρός μέχρι την Κυριακή

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού:

Το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα κατά διαστήματα θα αιωρείται και αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 35 στα ανατολικά παράλια, στους 30 στα νότια, γύρω στους 28 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή. Για το Σαββατοκύριακο αναμένεται μικρή πτώση ωστόσο θα κυμανθεί λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.