Μικρό διάλλειμα από την ζέστη – Πότε αλλάζει ο καιρός

Μικρό διάλλειμα από την ζέστη – Πότε αλλάζει ο καιρός

Οι προβλέψεις μέχρι την Δευτέρα

Η θερμή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από το Σάββατο.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ η αραιή σκόνη υποχωρεί το Σάββατο. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται και πάλι αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση το Σάββατο, την Κυριακή θα παραμείνει στα επίπεδα του Σαββάτου ενώ τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί κατά το τριήμερο κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.