Νεφώσεις και αραιή ομίχλη την νύχτα - Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία αύριο

Νεφώσεις και αραιή ομίχλη την νύχτα - Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία αύριο

Δείτε αναλυτικά το δελτίο καιρού

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη, κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά αργότερα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και τα ανατολικά. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε επίσης: ΤΩΡΑ: Αυξημένη κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας (Φώτος)

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά στα ανατολικά µεταβλητοί, ασθενείς και σταδιακά τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη, κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά αργότερα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και τα ανατολικά.
Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας
 
Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να παραµείνει λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.