Τι μας φέρνει ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα

Τι μας φέρνει ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα

Οι προβλέψεις αναλυτικά

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένεται από αύριο.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς 3 και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως  βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα τοπικά στα νότια καθώς και στα νοτιοδυτικά παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο  εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το  βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμαίνεται πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να μη σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.