Χειμωνιάζει… με ψηλές θερμοκρασίες - Έρχονται βροχές - καταιγίδες

Χειμωνιάζει… με ψηλές θερμοκρασίες - Έρχονται βροχές - καταιγίδες

Το σκηνικό των επόμενων ημερών

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα, στα ορεινά και το εσωτερικό, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω τους 31 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.
 
 
Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή µέχρι την Παρασκευή, παραµένοντας πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ το Σάββατο θα σηµειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να πλησιάσει τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.