Πότε έρχονται βροχές και πού

Πότε έρχονται βροχές και πού

Τι μας φέρνει ο καιρός μέχρι το Σάββατο

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 Μποφόρ, αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά, κυρίως στα νοτιοδυτικά το απόγευμα, μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. με τη θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακά μικρή άνοδο, και να κυμαίνεται πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις, θα δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.