Βροχερό το σκηνικό του καιρού - Έρχονται καταιγίδες

Βροχερό το σκηνικό του καιρού - Έρχονται καταιγίδες

Οι προβλέψεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Χαλαρή βαροβαθµίδα αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Σε τυχόν καταιγίδα δυνατό να ενισχύονται στα 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σύντοµα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, στο εσωτερικό και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν, νωρίς το απόγευµα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι το Σάββατο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Κυριακή θα σηµειώσει µικρή άνοδο, παραµένοντας όµως κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.