Πάρτε ομπρέλες! Βροχές και καταιγίδες στο καιρικό "μενού" - Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

Πάρτε ομπρέλες! Βροχές και καταιγίδες στο καιρικό "μενού" - Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

Δείτε αναλυτικά το δελτίο καιρού

Χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει σταδιακά την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη μέχρι αύριο.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ή και καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και στα δυτικά βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ αργά το απόγευμα τα φαινόμενα υποχωρούν.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τη Δευτέρα θα εμφανίζονται παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία το τριήμερο θα παραμείνει στα επίπεδα της Παρασκευής για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.