Προσοχή! Σκόνη στην ατμόσφαιρα - Τι θα μας φέρει ο καιρός μέχρι την Τετάρτη

Προσοχή! Σκόνη στην ατμόσφαιρα - Τι θα μας φέρει ο καιρός μέχρι την Τετάρτη

Δείτε αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά µέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά, στα ανατολικά, στα βόρεια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά στα ανατολικά και στα βόρεια, µέτριοι και παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα νότια και µέχρι ταραγµένη, στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα ανατολικά, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη, η οποία σταδιακά υποχωρεί.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση τη ∆ευτέρα και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.