Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός μέχρι την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός μέχρι την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Τα δεδομένα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά παροδικά, στα δυτικά, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους πλην 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τα ημιορεινά, θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχει παγετός.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και στα ψηλότερα ορεινά χιονόπτωση, κατά διαστήματα. Την Τρίτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν: