Οι πέντε γυναικείες ατάκες που σημαίνουν κάτι άλλο!

Οι πέντε γυναικείες ατάκες που σημαίνουν κάτι άλλο!

Τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, όταν οι γυναίκες μιλούν, άλλα εννοούν.

Διαβάστε πέντε συχνές τέτοιες ατάκες:

1. Το φόρεμα που φοράω είναι παλιό
Όχι δεν είναι! Είναι ολοκαίνουργιο! Απλά δε θέλει να ξέρεις πως έχει ξοδέψει τα χρήματα των δύο τελευταίων μισθών της. Αν όμως την πρόσεχες λίγο παραπάνω, ίσως να θυμόσουν αν όντως είναι παλιό αλλά καινούργιο.

2. Τι σκέφτεσαι να φορέσεις;
Δεν εμπιστεύεται το γούστο σου! Μάλλον δεν της αρέσουν τα ρούχα σου. Μπορεί στην αρχή να έμοιαζε «συμπαθητικό» το sport στυλάκι σου, το καπέλο, το t-shirt με τις Bondgirls, αλλά τώρα που τη συνοδεύεις επίσημα, πρέπει να το αλλάξεις.

3. Μου αρέσουν πολύ τα μαλλιά/το πουκάμισο/το t-shirt αυτού του άνδρα.
Δεν αφορά εκείνον, το λέει για σένα! Κάτι δεν της αρέσει και θέλει να το αλλάξεις! Πάλι καλά που δεν κοιτά άλλους! Δε θα σου το έλεγε αν το έκανε, έτσι ώστε να το συζητήσετε!

4. Δε χρειάζεται να έρθεις, αν δεν το θέλεις.
Αν σου πει αυτή την κουβέντα, όπως καταλαβαίνεις οι μοναδικές σου επιλογές είναι δύο. Είτε να πας μαζί της, είτε να πας μαζί της, δεν υπάρχει σωτηρία!

5. Μη με περιμένεις
Αν σου πει ότι δε ξέρει τι ώρα θα επιστρέψει από μια έξοδό της και απλά σου προτύνει να κοιμηθείς, τότε κάτι περίεργο συμβαίνει! Σκέψου μόνο τι θα γινόταν, αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι! Τηλέφωνα, μηνύματα, όλα τα φώτα ανοιχτά στο σπίτι και έτοιμη για ιερά εξέταση. Για αυτό να την περιμένεις... Που ξέρεις, ίσως και να γυρίσει!