Η νέα επαναστατική μέθοδος αντισύλληψης... για άνδρες! (video)

Η νέα επαναστατική μέθοδος αντισύλληψης... για άνδρες! (video)

Μια μέθοδος που μας έρχεται από τη Γερμανία και ανοίγει νέους ορίζοντες στις μεθόδους αντισύλληψης.

Σίγουρα τα έχουμε ακούσει και δει όλα στον κόσμο που ζούμε. Οπότε δεν πρέπει να μας προξενεί εντύπωση η πατέντα ενός ξυλουργού από τη Γερμανία, ο οποίος ισχυρίζεται πως ανακάλυψε μια επαναστατική μέθοδο αντισύλληψης... για άνδρες!

Ο Clemens Bimek, δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spiegel, πως η ιδέα αυτή του ήρθε πριν από 20 χρόνια όταν έβλεπε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με την αντισύλληψη και αναρωτήθηκε αν μπορεί να σταματήσει η ροή του σπέρματος των ανδρών με τη χρήση μιας βαλβίδας.

Η μικροσκοπική βαλβίδα την οποία εφηύρε, έχει μήκος περίπου ενός εκατοστού και ζυγίζει ελάχιστα γραμμάρια. Η εμφύτευσή της γίνεται χειρουργικά πάνω στη σπερματική δίοδο, δηλαδή τους αγωγούς που μεταφέρουν το σπέρμα από τους όρχεις προς το πέος. Ο μηχανισμός αυτός, διαθέτει διακόπτη on-off που θα τοποθετείται υποδόρια στην περιοχή του οσχέου. Φέτος προγραμματίζεται η εμφύτευση της βαλβίδας σε 25 άνδρες για σκοπούς κλινικής έρευνας.

antissilipsi1

Φυσικά ο κος Bimek, είναι πρώτος άνθρωπος ο οποίος έχει μέσα του μια τέτοια συσκευή. Ο ουρολόγος δρ Hartwig Bauer, ο άνθρωπος που διενήργησε την επέμβαση στον Bimek, δήλωσε, πως η βαλβίδα είναι προτιμότερη ως λύση από μια υστερεκτομή. Πάντως, η Επαγγελματική Ένωση Γερμανών Ουρολόγων, μέσω του εκπροσώπου της δρ Wolfgang Bühmann, εκφράζει τις επιφυλάξεις της για τη μέθοδο αυτή.

Video 1

Μέθοδος αντισύλληψης για άνδρες