Το μήκος του αντίχειρα αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σας

Το μήκος του αντίχειρα αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σας

«Δώσε μου την παλάμη σου, να σου πω τη μοίρα σου», μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η παλάμη μπορεί να «αποκαλύψει» πολλά για τη ζωή και το μέλλον σου, όμως μια μελέτη βάζει στο παιχνίδι και τον αντίχειρα!

Τι σημαίνει αν το δεύτερο μισό του αντίχειρα είναι μακρύτερο από το πρώτο;

Εάν αν το δεύτερο μισό του αντίχειρα είναι μακρύτερο από το πρώτο τότε είστε αξιόπιστοι και υπεύθυνοι. Είστε πολύ παρατηρητικοί και έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά. Απολαμβάνετε τα πράγματα να κινούνται αργά και με την ησυχία σας. Μπορεί να είστε ερωτευμένοι αλλά αργείτε να πάρετε πρωτοβουλία. Εύκολα χάνετε ευκαιρίες.

Το πρώτο μισό και το δεύτερο μισό είναι τα ίδια σε μήκος.

Είστε πιο ρεαλιστής από την προηγούμενη περίπτωση. Σας αρέσει να σχεδιάζετε τα πάντα και να τα πραγματοποιείτε με συγκεκριμένο τρόπο και μένετε ήρεμοι. Είστε συγκροτημένοι σε ένα ραντεβού ανεξάρτητα τι θα συμβεί και κρύβετε τον εαυτό σας όσο καλύτερα μπορείτε. Μπορεί να θεωρηθείτε σαν αινιγματικοί.

Το πρώτο μέρος του αντίχειρα είναι μακρύτερο από το δεύτερο.

Εάν το μέρος του αντίχειρα πριν τον κόμπο είναι μακρύτερο από το άλλο μέρος που είναι μετά, ερωτεύεστε σαν τρελοί. Όταν συμβαίνει αυτό, ξεχνάτε άλλες υποχρεώσεις. Εάν σας αφήσουν, τότε τρελαίνεστε τελείως.

Πηγή: newsbomb.gr