7 ανατριχιαστικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δεν μπορούν να εξηγηθούν (photos)

7 ανατριχιαστικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δεν μπορούν να εξηγηθούν (photos)

Είναι από τα μυστήρια που συνήθως βρίσκουμε σε σενάρια ταινιών. Όταν όμως τα δούμε στην πραγματική ζωή τότε είναι αδύνατο να τα ξεχάσουμε ποτέ.

Αυτές είναι οι 7 φωτογραφίες, οι οποίες ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να εξηγηθούν.

1. Η Babushka από τη δολοφονία του Προέδρου Τζον Φιτζέραλντ «Τζακ» Κένεντι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια. Μετά τη δολοφονία το FBI έψαχνε πληροφορίες μέσα από τις κάμερες και εντόπισε μια γυναίκα με ρώσικη ενδυμασία να είναι στη σκηνή και να βγάζει φωτογραφίες. Όταν την έψαξαν μετά ήταν άφαντη. Πιστεύεται ότι οι φωτογραφίες της θα μπορούσαν να ρίξουν φως στον θάνατό του Προέδρου.

A 1

2. Ο νεκρός στρατιώτης που εμφανίζεται σε φωτογραφία του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου αποτελεί άλλο ένα μυστήριο. Ο συγκεκριμένος στρατιώτης στη φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1919 εμφανίζεται πίσω από έναν άλλο. Οι αναφορές λένε ότι είχε πεθάνει δύο μέρες πριν τραβηχτεί η φωτογραφία.

A 2

3. Οι σκάλες του παραδείσου είναι ένα ακόμα μυστήριο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1936 και δείχνει ένα φάντασμα γυναίκας πάνω στις σκάλες του σπιτιού, στο οποίο κρατήθηκε φυλακισμένη και πέθανε τελικά. Το ανατριχιαστικό είναι ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι ότι είναι ψεύτικη.

A 3

4. Δύο στρατιώτες πέθαναν όταν καθάριζαν ένα τανκ και τους έθαψαν με τιμές, όπως άρμοζε. Όμως αργότερα άρχισαν να κάνουν τις εμφανίσεις του και εκτός από τις μαρτυρίες υπάρχει και η ανατριχιαστική φωτογραφία. Όπως θα δείτε τα φαντάσματα εμφανίζονται να χορεύουν πάνω στα κύματα.

A 4

5. Ακόμα πιο ανατριχιαστικό είναι το φάντασμα στην εξοχή. Ένα ζευγάρι με την μικρή του κόρη βρισκόταν για πικνίκ και αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία. Όταν τις εμφάνισαν είδαν έναν άγνωστο ηλικιωμένο πίσω από το κοριτσάκι.

A 5

 

6. Μυστήριο προκαλεί και το άγνωστο κοριτσάκι στον τάφο. Το 1945 μετά από το θάνατο μιας 17χρονης στην Αυστραλία η μαμά της έβγαλε μια φωτογραφία τον τάφο της. Όταν είδε τη φωτογραφία ένα κοριτσάκι βρισκόταν δίπλα στον τάφο και κοιτούσε τη φωτογραφική. Η ίδια δήλωσε ότι δεν υπήρχε κανείς στο νεκροταφείο. Κανείς ζωντανός δηλαδή.

A 6

7. Τέλος, το φάντασμα στην εκκλησία αποτελεί ακόμα ένα μυστήριο. Ένας άντρας τράβηξε φωτογραφία τη γυναίκα του όσο προσευχόταν. Όταν είδαν τη φωτογραφία με έκπληξη διαπίστωσαν ότι δεν βρίσκονταν μόνοι στην εκκλησία και μια μυστήρια φιγούρα βρισκόταν πίσω από τη γυναίκα.

A 7