Σύζυγος και πεθερά τον έπιασαν γυμνό με την ερωμένη και δεν φαντάζεστε τι ακολούθησε! (video)

Σύζυγος και πεθερά τον έπιασαν γυμνό με την ερωμένη και δεν φαντάζεστε τι ακολούθησε! (video)

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», υποστηρίζει ο θυμόσοφος λαός, ωστόσο «καυτό» φαίνεται πως είναι ακόμα πιο... δυσκολοχώνευτο!

Ρωτήστε και έναν άτυχο (;) Κινέζο, ο οποίος πλήρωσε με το χειρότερο ίσως τρόπο την απιστία του. Γιατί τι χειρότερη τιμωρία από το να πιαστεί στα πράσα, όχι μόνο από τη γυναίκα, αλλά και από την πεθερά του!

Οι τελευταίες έκαναν, λοιπόν, έφοδο σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου ο ερωτύλος Κινέζος έβγαζε τα μάτια του με την παράνομη σχέση του. Μόνο που πήγε να τα χάσει στην κυριολεξία από το μένος των δύο γυναικών! Όταν μάλιστα συμμάχησε με αυτές και η (επίσης εξαπατημένη) ερωμένη, τότε εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι ο αγώνας ήταν άνισος...

«Μου είπες ότι ήσουν μόνος σου», ακούγεται να λέει η ερωμένη, πριν ορμήσει μισόγυμνη!

Το περιστατικό πέρασε μάλιστα στην... αθανασία του διαδικτύου, όπου έγινε viral χάρη στον αδελφό της πεθεράς που το απαθανάτισε. Δίπλα του, δε, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, βρίσκονταν καμιά ντουζίνα ακόμη συγγενής της απατημένης γυναίκας.

Όπως καταλαβαίνετε, ο άπιστος Κινέζος δεν μπορούσε παρά να καθίσει να τις φάει. Αν ήθελε ας έκανε και αλλιώς!

Η κατάληξη της ιστορίας πάντως δεν έγινε ποτέ γνωστή, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι η μοιχεία στην Κίνα δεν θεωρείται ποινικό αδίκημα. Ως εκ τούτου, η οικογένεια χειρίζεται το θέμα όπως νομίζει...

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο Newsbomb.gr