Ίσως, το εντυπωσιακότερο γαμήλιο βίντεο που έχει γυριστεί στην Κρήτη!

Ίσως, το εντυπωσιακότερο γαμήλιο βίντεο που έχει γυριστεί στην Κρήτη!

Ο Βλαντιμίρ και η Ντάσα θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι πολύ ευχαριστημένοι με το γαμήλιο βίντεο που τους παρουσίασε ο κινηματογραφιστής του γάμου τους.

Ο ταλαντούχος Λετονός Jurijs Kruze έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και με τα εξαιρετικά πλάνα που κατέγραψε και βεβαίως το άψογο μοντάζ, μας χαρίζει ένα από τα εντυπωσιακότερα γαμήλια βίντεο που έχουν γυριστεί στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης:Στο κέντρο της Πράγας μπορείτε να σκαρφαλώσετε έναν… παγωμένο τοίχο (Βίντεο)

 Με βάση το ξενοδοχείο που έμεινε το νεόνυμφο ζευγάρι και εικόνες από την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, δεν μπορούμε παρά να γοητευτούμε από όσα είδαμε και να πάρουμε μια μικρή αίσθηση από τις μοναδικές στιγμές που έζησαν τόσο ο γαμπρός και η νύφη όσο φυσικά και όλοι οι καλεσμένοι.
 

Η ρομαντική ατμόσφαιρα, η εξαιρετική μουσική που επιλέχθηκε, τα άκρως καλοκαιρινά πλάνα και η προσεγμένη σκηνοθεσία είναι τα στοιχεία που κάνουν το συγκεκριμένο γαμήλιο να ξεχωρίζει από πολλά άλλα που βλέπουμε συχνά δημοσιευμένα στο ίντερνετ. Συναισθήματα, χαμόγελα, αγαπημένα πρόσωπα και βεβαίως υπέροχα τοπία της Κρήτης πλάι στη θάλασσα κάνουν την παραγωγή αξέχαστη!

Πηγή: Newsbomb.gr