Ζευγάρι ρισκάρει τη ζωή του για λίγα likes - Η φωτό που εξόργισε το Instagram

Ζευγάρι ρισκάρει τη ζωή του για λίγα likes - Η φωτό που εξόργισε το Instagram

Τι απαντούν οι ίδιοι

Ένα ζευγάρι που λατρεύει τα ταξίδια δέχθηκε άγρια κριτική όταν στην προσπάθειά τους να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία για το Instagram, διακινδύνευσαν την ζωή τους, καθώς κρεμόντουσαν από ένα κινούμενο τρένο.
 
 
Οι Πορτογάλοι μπλόγκερ Ρακέλ και Μιγκέλ τράβηξαν το επίμαχο στιγμιότυπο ενώ βρίσκονταν καθ’ οδόν για την μικρή πόλη Έλλα, της Σρι Λάνκα τον Φεβρουάριο.
 

Η φωτογραφία δείχνει την Ρακέλ να κρέμεται κυριολεκτικά έξω από την αμαξοστοιχία και να κρατιέται με τα χέρια της από το τρένο, την ώρα που ο φίλος της, Μιγκέλ, κλίνει προς τα έξω για να φιλήσει το μέτωπό της.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Το περιπετειώδες ζευγάρι, που αναρτά τις ταξιδιωτικές του φωτογραφίες υπό το όνομα @xplorerssaurus_, υπερασπίστηκε τον εαυτό του, λέγοντας πως ο αργός ρυθμός με τον οποίο κινούνταν το τρένο, σήμαινε ότι ουδέ μία στιγμή δεν βρέθηκαν σε κίνδυνο.

Ωστόσο, οι επικριτές απάντησαν λέγοντας πως ήταν ανεύθυνο αυτό που έκαναν, σημειώνοντας πως όσοι μπορεί να τους αντιγράψουν, μπορεί να βρεθούν σε πραγματικό κίνδυνο αν επιχειρήσουν να κάνουν το ίδιο σε παρόμοιες διαδρομές στη Σρι Λάνκα, όπου τα τρένα κινούνται πολύ πιο γρήγορα.

«Θα ρισκάρατε τη ζωή σας μόνο για μία φωτογραφία;Μόνο και μόνο για να την ανεβάσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Πώς είναι δυνατόν; Οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί» έγραψε μία γυναίκα.

Ένας άλλος σχολίασε: «Δεν θα προωθούσα ποτέ μια εικόνα όπως αυτή, αφού υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι που μπορεί να προσπαθήσουν να το κάνουν. Αυτό που κάνετε εσείς είναι δική σας ευθύνη. Αλλά θα έπρεπε να νιώθετε πιο υπεύθυνοι γι’ αυτό που κάνουν οι ακόλουθοί σας».

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Honestly, we feel like we’ve climbed a thousand of stairs to arrive here (and we actually did ??). Life is full of obstacles, but being on top of the world doesn’t mean anything unless you know what’s like to be at the bottom. And since we arrived to India our life hasn’t been easy ? People warned us this country would be a shock in many ways. And they were right! The traffic ?, the smells ?, the noise ?, the scams?, the constantly bargaining ?, the corruption ?... they really push us out of our comfort zone, making it hard to relax and just enjoy being here. But these challenges won’t stop us. And you shouldn’t stop either when you run into a wall... Instead, figure it out how to climb it and enjoy the view ☺ ? by @local_wala ✄┄┄┄┄┄┄┄┄┄┄┄┄ #incredibleindia #photographers_of_india #indiagram #storiesofindia #indiaclicks #travelcouple #jaipur #travelcommunity #seetheworld #wanderlust #couplesthattravel #beautifuldestinations #travelandleisure

A post shared by RAQUEL & MIGUEL (@explorerssaurus_) on Jan 13, 2019 at 6:50am PST

Κάποιος άλλος έγραψε εύστοχα: «Θα ήθελα να κάνω like στην φωτογραφία αυτή, αλλά το μόνο που βλέπω είναι ένας άνδρας που θέτει την κοπέλα του σε κίνδυνο. Αυτός θα έπρεπε να είναι στην έξω πλευρά» με έναν ακόμη να προσθέτει: «Δύο ηλίθιοι που ρισκάρουν τη ζωή τους και τη ζωή άλλων για να μαζέψουν likes».

«Δεν έχει σημασία πόσο αργή ήταν η κίνηση του τρένου! Είναι ανόητο και επικίνδυνο και το πιο σημαντικό είναι ότι θα εμπνεύσετε κι άλλους να δοκιμάσουν παρόμοια επικίνδυνα πλάνα. Πώς γίνεται να μην το καταλαβαίνετε αυτό;» ανέφερε ένας άλλος ενώ ένας ακόμη έγραψε: «Να είστε πρότυπα και όχι βλάκες».

Παρά τις αντιδράσεις, η Ρακέλ απάντησε στους επικριτές της, λέγοντας: «Μπορείτε να δείτε τα μαλλιά μου να κινούνται; Για να καταλάβετε πόσο γρήγορα πήγαινε το τρένο. Είναι καλύτερα να επισκέπτεστε αυτά τα μέρη προτού αρχίσετε να λέτε όλα αυτά τα αγενή πράγματα για ανθρώπους που δεν ξέρετε καν». «Ακόμη και για έναν μη γυμνασμένο, δεν νομίζω ότι ήταν κάτι επικίνδυνο», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr