Μετά το «Kiki Challenge» αυτό είναι το νέο, τρελό trend στα social media! (Εικόνες)

Μετά το «Kiki Challenge» αυτό είναι το νέο, τρελό trend στα social media! (Εικόνες)

Δεν είναι όσο εύκολο μπορεί να δείχνει!

Το «Kiki Challenge» ήρθε, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών των social media την προηγούμενη χρονιά και απήλθε, αφήνοντας έδαφος για την ανάδειξη νέων trends.

Μία από τις πρόσφατες… τρέλες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι το «Koala Challenge». Οι συμμετέχοντες είναι δύο. Ο ένας πρέπει να σκαρφαλώσει στο σώμα του άλλου, αλλάζοντας συνεχώς θέσεις και διατηρώντας την ισορροπία του για να μην πέσει στο έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Λυκόσκυλο γίγαντας εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο λύκων και είναι μεγαλύτερο από τους λύκους! (Εικόνες)

Το νέο αυτό trend ξεκίνησε από τις παραλίες της Αυστραλίας και έχει γίνει ιδιαιτέρως δημοφιλές τους τελευταίους μήνες.

Ο δημιουργός του πρέπει να εμπνεύστηκε από τις κινήσεις που κάνουν τα κοάλα για να σκαρφαλώσουν σε δέντρα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#koalachallenge with rolls reversed ? @erikalisthenics

A post shared by Mark Edward Greenham (@mark_edward_g) on Jul 6, 2018 at 4:19am PD

T

Μην σαν ξεγελούν τα πλάνα των βίντεο, όμως, πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη δοκιμασία, που απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και αντοχή… ειδικά αν είναι γυναίκα αυτή που προσπαθεί να κρατήσει έναν άντρα πάνω της.

Τα πράγματα δεν είναι δύσκολα μόνο για όποιον κρατά τον άλλο, όμως, αλλά και για εκείνον που κάνει το… κοάλα, καθώς πρέπει να διαθέτει δύναμη και πολύ καλή ισορροπία.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Οι κανόνες αναφέρουν πως εάν ένας από τους δύο συμμετέχοντες πέσει στο έδαφος, τότε αυτομάτως αποτυγχάνει στο τεστ και η δοκιμασία πρέπει να ξεκινήσει πάλι από το μηδέν.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#koalachallenge @erikalisthenics

A post shared by Mark Edward Greenham (@mark_edward_g) on Jul 5, 2018 at 5:27am PDT

Εκατοντάδες Αυστραλοί -και μη- επιχειρούν το #KoalaChallenge, μεταξύ αυτών και γνωστοί μπλόγκερς για θέματα γυμναστικής, μοντέλα, προσωπικοί γυμναστές κ.α.

«Αυτό πρέπει να θεωρηθεί ως τεστ για να λάβεις την αυστραλέζικη υπηκοότητα», σημείωσε η γυμνάστρια Camilla Akerberg σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την δοκιμασία.

«Είναι πολύ ευχάριστο, αλλά ΤΟΣΟ δύσκολο. Ποιος χρειάζεται να σηκώνει βάρη όταν μπορείς να γυμνάσεις έτσι όλο σου το κορμί;», διερωτήθηκε η cheerleader Sophie Brace.

«Αυτή η πρόκληση μπορεί να μοιάζει ευχάριστη και εύκολη. Είναι ευχάριστη, αλλά καθόλου εύκολη. Απαιτεί μεγάλη δύναμη στο πάνω μέρος του σώματος και ισορροπία», έγραψε, ο προσωπικός γυμναστής Kesavan από τη Μαλαισία, που επιχείρησε το δύσκολο τεστ.

Πηγή: Newsbomb.gr