Ανατριχίλα: Το κρυφό μήνυμα της νεκρής μητέρας της στο παπούτσι του γάμου της (Φώτο)

Ανατριχίλα: Το κρυφό μήνυμα της νεκρής μητέρας της στο παπούτσι του γάμου της (Φώτο)

Η μαμά της φρόντισε να είναι «μαζί» της εκείνη την ημέρα με έναν ιδιαίτερο τρόπο

Συγκλονίζει η ιστορία της 38χρονης Emma, η οποία έχασε τη μητέρα της από καρκίνο μόλις λίγους μήνες πριν από το γάμο της.

Η Emma από το Leicestershire της Βρετανίας, ήλπιζε πως η μητέρα της θα ήταν κοντά της στο γάμο, αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή το 2017.

Διαβάστε επίσης: Οι οφθαλμαπάτες του make up που είναι αδύνατο να πιστέψεις! (Φώτος)

Την περασμένη εβδομάδα πήγε να παραλάβει τα νυφικά της παπούτσια από το κατάστημα για τον γάμο της που είναι προγραμματισμένος τον Αύγουστο.

Ωστόσο, η μαμά της φρόντισε να είναι «μαζί» της εκείνη την ημέρα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Χωρίς η 38χρονη να το γνωρίζει, έστειλε e-mail στο κατάστημα, όπου η κόρη της είχε παραγγείλει τα νυφικά παπούτσια και ζήτησε να χαράξουν στο πίσω μέρος τους ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Όταν είδε το πίσω μέρος τους η Emma έπαθε σοκ και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν είχα ιδέα για τα παπούτσια. Ο αρραβωνιαστικός μου το γνώριζε, αλλά εγώ έπαθα σοκ. Έβγαλα έξω το ένα παπούτσι και είδα μέρος του μηνύματος. Δεν φανταζόμουν ποιος θα μπορούσε να είναι. Όταν συνειδητοποίησα πως ήταν από τη μητέρα μου κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να ανασάνω και να μιλήσω από τα κλάματα», δήλωσε η 38χρονη, σύμφωνα με το BBC.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Η Amanda Weilse, που έχει το κατάστημα με τα νυφικά παπούτσια, αποκάλυψε πως η μητέρα της Emma επικοινώνησε μαζί της μερικές εβδομάδες αφότου η 38χρονη έκανε την αρχική της παραγγελία.

papoutsia

«Είναι το πιο συναισθηματικά φορτισμένο ζευγάρι παπουτσιών που έχω φτιάξει. Ελπίζω την ημέρα εκείνη να της δώσει λίγη ανακούφιση. Θα είναι σαν να τη συνοδεύει η μητέρα της στον γάμο», είπε η Weilse.

«Ήθελα να έχεις ένα δώρο από μένα την ημέρα του γάμου σου. Τα γαμήλια παπούτσια σου είναι το δώρο μου προς εσένα. Ελπίζω να ζήσεις μία μαγική ημέρα. Με αγάπη και πολλές μεγάλες αγκαλιές, η μαμά σου», ηταν το μήνυμα της μητέρας της.

Πηγή: newsbomb.gr