«Μαμάδες γυρίζουν πορνό»: Ένα διαφορετικό ντοκιμαντέρ για το Channel 4 β(Βίντεο)

«Μαμάδες γυρίζουν πορνό»: Ένα διαφορετικό ντοκιμαντέρ για το Channel 4 β(Βίντεο)

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί σε τρία μέρη

Ηθικό… πορνό αποφάσισαν να γυρίζουν μητέρες από τη Βρετανία, που ισχυρίζονται πως αισθάνθηκαν αηδία από τις ταινίες και τα κλιπ πορνογραφικό περιεχομένου που βρήκαν στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης: Γυναίκα γεννούσε και παράλληλα φωτογράφιζε τον τοκετό της (Φωτο)

Οι μαμάδες, οι οποίες μίλησαν για την απόφασή τους να μπουν στον χώρο των αισθησιακών ταινιών σε ντοκιμαντέρ του Channel 4, αναφέρουν ότι στόχος τους είναι να φτιάξουν μια ρεαλιστική ταινία που θα προωθεί τη θετική στάση απέναντι στο σεξ.

Οι πρωταγωνίστριες του ντοκιμαντέρ «Mums Make Porn» (σ.σ. μαμάδες γυρίζουν πορνό) αναφέρουν πως θα έδειχναν την ταινία αυτή ευχαρίστως στα παιδιά τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Στις πρώτες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι, οι πρωταγωνίστριες φαίνονται να συζητούν με τον σκηνοθέτη και να παρακολουθούν ένα όργιο με γυναίκες. Ωστόσο, οι ίδιες οι μαμάδες δεν «πρωταγωνίστησαν» στην ταινία αλλά δημιούργησαν ένα ρεαλιστικό κατά τις ίδιες σενάριο.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ, το οποίο θα μεταδοθεί σε τρία μέρη, δείχνει πως οι τέσσερις γυναίκες μπήκαν στον σκοτεινό και ανδροκρατούμενο κόσμο της παραγωγής ταινιών πορνό και σκηνοθέτησαν μια διαφορετική ταινία.

Παρότι το πρότζεκτ ξεκίνησαν πέντε γυναίκες, τελικώς μια από αυτές δεν άντεξε και αποχώρησε…