Ένας τύπος ψέκασε το στόμα του με Αxe προκειμένου να μην τον πιάσουν στο αλκοτέστ (Φώτος)

Ένας τύπος ψέκασε το στόμα του με Αxe προκειμένου να μην τον πιάσουν στο αλκοτέστ (Φώτος)

Μια αποτυχημένη προσπάθεια να γλιτώσει το αλκοτέστ

Σε μία όχι και τόσο συνηθισμένη, αλλά και επιτυχημένη προσπάθεια κατέφυγε ένας τύπος, προκειμένου να αποφύγει το αλκοτέστ.

Διαβάστε επίσης: Εννέα νοσοκόμες ταυτόχρονα έγκυες στην ίδια κλινική των ΗΠΑ (Βίντεο)

Για το πως θα καταφέρεις να ξεγελάσεις το αλκοτέστ, κυκλοφορούν διάφοροι μύθοι, όπως είναι για παράδειγμα το να φας μία σοκολάτα, το να πιεις πολύ νερό ή το να βουρτσίσεις τα δόντια σου.

Κανένας όμως δεν είναι τόσο αποτελεσματικός, όσο το να μην πιεις πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Κάτι όμως που ένας τύπος στις ΗΠΑ, δεν φάνηκε διατεθειμένος να το πιστέψει.

Έτσι, δεν δίστασε να πίνει τις μπυρίτσες του και να οδηγάει ταυτόχρονα, θεωρώντας πως τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Μόνο που το γεγονός οτι έτρεχε και έβγαινε στην αντίθετη λορίδα κυκλοφορίας, τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών που αποφάσισαν να τον σταματήσουν νότια της Καρολάινα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Την ώρα όμως που το όργανο της τάξης πλησίαζε το αυτοκίνητό του, παρατήρησε πως ο Εφρέν Μενσιά Ραμίρεζ έκανε κάτι περίεργες κινήσεις.

Αυτές όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειάς του να ψεκάσει το σώμα του με ένα αποσμητικό Αxe (στις ΗΠΑ λέγεται Lynx), προκειμένου να μην καταλάβουν οι αστυνομικοί οτι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Επειδή όμως το αυτοκίνητο δεν αεριζόταν από κάπου, μόλις άνοιξε το παράθυρό του, έγινε αντιληπτό τι είχε συμβεί.

Άλλωστε το μαρτυρούσαν και οι μπύρες που είχε στο πάτωμα, 11 από τις 12 συνολικά ήταν ανοιχτές και σχεδόν τελειωμένες και μία ήταν ανάμεσα από τα πόδια του 49χρονου.

Φυσικά η προσπάθειά του έπεσε στο κενό, καθώς το αλκοτέστ έδειξε πως είχε καταναλώσει το διπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο.

Άλλωστε μην ξεχνάμε οτι αυτού του είδους τα αποσμητικά, περιέχουν αλκοόλ.

Πηγή: gazzetta.gr