Γεννήθηκε τόσο μικρή που χωρούσε στις παλάμες του μπαμπά της - Δείτε πώς είναι σήμερα (Βίντεο)

Γεννήθηκε τόσο μικρή που χωρούσε στις παλάμες του μπαμπά της - Δείτε πώς είναι σήμερα (Βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Μετά από 94 ημέρες στο νοσοκομείο επέστρεψε στο σπίτι της!

Η Amelia γεννήθηκε πρόωρα και ήταν τόσο μικροσκοπική που χωρούσε μέσα στις παλάμες του μπαμπάς της. Τα όργανά της φαίνονταν μέσα από το ημιδιαφανές δέρμα της και είχε μια πολύ μεγάλη τρύπα στην καρδιά της. Οι γονείς της Louise, 31, νοσοκόμα, και ο Dan Osbourne, 33, λογιστής ανησυχούσαν πολύ αν η μικρή θα καταφέρει να επιβιώσει.

Διαβάστε επίσης: Το τερμάτισαν στον Αδύναμο Κρίκο - Το χειρότερο επεισόδιο ever (Βίντεο)

«Ήμασταν εντελώς σοκαρισμένοι, δεν γνωρίζαμε καν ότι ένα μωρό θα μπορούσε να γεννηθεί τόσο νωρίς και να επιβιώσει. Η καρδιά της σταμάτησε όταν γεννήθηκε εξαιτίας του σοκ, έλαβε CPR και τις επόμενες 48 ώρες μας είπαν ότι θα ήταν κρίσιμο. Έπρεπε να μεταφερθεί σε ξεχωριστό νοσοκομείο και το μισούσα, ήταν φοβερό να μην μπορώ να είμαι μαζί της» περιγράφει η μητέρα της τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Η μικρή έπαθε σήψη μεσα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε τρεις μεταγγίσεις αίματος. Τελικά το θαύμα έγινε και κατάφερε να επιβιώσει!

Από τον περασμένο Ιούνιο η Amelia έχει γίνει ένα υγιές και χαρούμενο κοριτσάκι χωρίς μακροχρόνια προβλήματα υγείας και ετοιμάζεται να γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια.

Δείτε τη μικρή ηρωίδα:

Πηγή: mothersblog.gr