Τρίχρονος κλείδωσε το iPad του πατέρα του για 48 χρόνια (Φώτο)

Τρίχρονος κλείδωσε το iPad του πατέρα του για 48 χρόνια (Φώτο)

Πατέρας σε... απόγνωση!

Ο πατέρας του που ονομάζεται Έβαν Όσνος, δημοσιογράφος με έδρα την Ουάσινγκτον πόσταρε μια εικόνα του κλειδωμένου iPad η οποία έχει γίνει πλέον viral σε κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης: Η αεροσυνοδός της ζήτησε να κλείσει το κινητό της κι εκείνη έκανε προκλητικό twerking (Βίντεο)

Όλοι έχουμε... πικραθεί όταν δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το τηλέφωνο ή το tablet μας λόγω λάθους κωδικού πρόσβασης.

Οι περισσότερες συσκευές κλειδώνονται προσωρινά εάν ο καταχωρημένος κωδικός πρόσβασης εισαχθεί λάθος.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Το προσωρινό κλείδωμα, ωστόσο, δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τους χρήστες, καθώς η επιλογή του ξεκλειδώματος εμφανίζεται σε λίγα λεπτά στις περισσότερες συσκευές.

Όμως, πρόσφατα, ένας 3χρονος αποφάσισε να... παίξει με το iPad του πατέρα του και κατόρθωσε να κλειδώσει τη συσκευή για 25.536.442 λεπτά, η οποία υπολογίζεται σε 48 χρόνια.

Ο πατέρας του που ονομάζεται Έβαν Όσνος, δημοσιογράφος με έδρα την Ουάσινγκτον, πόσταρε μια εικόνα του κλειδωμένου iPad η οποία έχει γίνει πλέον viral σε κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

«Δεν φαίνεται αληθινό αλλά, δυστυχώς, είναι το iPad μου σήμερα, μετά από τις προσπάθειες (επανειλημμένες) του γιού μου να το ξεκλειδώσει. Ιδέες;» έγραψε ο Έβαν Όσνος, αρθρογράφος του περιοδικού New Yorker στο Twitter με μια φωτογραφία του iPad.

ipad

Το μήνυμα στην οθόνη προέτρεπε τον Όσνος να προσπαθήσει να ξεκλειδώσει τη συσκευή του μετά από 25.536.442 λεπτά. Αυτό σήμαινε πως θα μπορούσε να έχει πρόσβαση στο iPad του το έτος 2067.

Όπως αναμενόταν, η εικόνα έλαβε κάποιες ξεκαρδιστικές αντιδράσεις στα κοινωνικά μέσα.

Ένας χρήστης έγραψε: «Τοποθετήστε το σε μια κάψουλα χρόνου μαζί με την κουβέρτα του γιου σας. Δώστε την κάψουλα σε εκείνον δώρο για τα 52α γενέθλιά του».

Πηγή: reader.gr