Θες να δουλέψεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ; Τότε πρέπει να συμπληρώσεις την αίτηση (Βίντεο)

Θες να δουλέψεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ; Τότε πρέπει να συμπληρώσεις την αίτηση (Βίντεο)

Κάποιος πανικός μας έπιασε με αυτή την είδηση

Εάν το όνειρό σου κάποια στιγμή ήταν να βρεθείς δίπλα στην βασιλική οικογένεια για λίγο ή έστω να δουλέψεις γι’ αυτή, τώρα η βασίλισσα Ελισσάβετ σου δίνει την ευκαιρία που έψαχνες. Η μονάρχης της Αγγλίας σύμφωνα με τις πληροφορίες προσλαμβάνει social media manager και αν θες μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση.

Διαβάστε επίσης: Το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις σε συνέντευξη για δουλειά γίνεται πριν καν πας εκεί

Η full time απασχόληση (37,5 ώρες την εβδομάδα) έχει μισθό περίπου στα 38 χιλιάδες δολάρια (ή 30 χιλιάδες λίρες Αγγλίας) και βασίζεται στην εμπειρία, περιλαμβάνει διάφορα οφέλη και δεν έχει ως έδρα της το παλάτι του Buckingham. Μέρος της περιγραφής της αίτησης αναφέρει: «Θα δημιουργείτε περιεχόμενο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις ψηφιακές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του website μας που ξεκίνησε πρόσφατα, ενώ μέρος της δουλειάς είναι η εύρεση και η σύνταξη άρθρων».

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Εάν εσύ λοιπόν έχεις μία έφεση στα social media, σου αρέσει να ανεβάζεις έξυπνα post στο Twitter, να boost- άρεις (προωθείς) Facebook posts και αγαπάς τους royals, τότε ίσως έχεις μια ευκαιρία να ενσωματωθείς στο προσωπικό του παλατιού. Η βασίλισσα ψάχνει άτομο για να ενισχύσει τη social media ομάδα της, της οποίας το μελλοντικό γραφείο ίσως και να βρίσκεται μέσα στο παλάτι του Buckingham.

Σίγουρα χρειάζονται κάποια προσόντα γι’ αυτή τη θέση, όμως αν πληροίς τις προϋποθέσεις τότε δεν έχεις παρά να κάνεις την αίτησή σου σε αυτό εδώ το site. Καλύτερα να βιαστείς, γιατί η αίτηση λήγει την Κυριακή 26 Μαΐου.

 
Σύμφωνα με την επίσημη δημοσίευση για την αίτηση, υπάρχουν κάποιες τυπικές απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός πτυχίου πανεπιστημίου, προηγούμενη εμπειρία διαχείρισης ιστότοπων και ψηφιακών έργων, και χρήση διαφόρων συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου, πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εργαλεία ανάλυσης (analytics).
 
Εκτός από τη γνώση του πώς να δημιουργήσεις περιεχόμενο που προσελκύει το δημογραφικό στόχο της βασίλισσας, οι δεξιότητές σου στη φωτογραφία πρέπει να είναι κορυφαίες. Θα χρειαστεί επίσης να είσαι άνετη, «πρωτοποριακή και δημιουργική» και να είσαι έτοιμη να δουλέψεις με μια δυναμική ομάδα.
 
Η αίτηση επίσης αναφέρει ότι υπάρχει ένα «πακέτο συνολικών παροχών», συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος συνταξιοδότησης 15 τοις εκατό (μετά από έξι μήνες), 33 ημέρες ετήσιας άδειας, συμπεριλαμβανομένων των αργιών, δωρεάν γεύμα και πρόσβαση στα εκπαιδευτικά μαθήματα για να ενισχύσεις τις δεξιότητές σου.
 
Πηγή: queen.gr