Την κορόιδευαν για το παραμορφωμένο της πρόσωπο - Σήμερα την καμαρώνουν όλοι (Φώτο & Βίντεο)

Την κορόιδευαν για το παραμορφωμένο της πρόσωπο - Σήμερα την καμαρώνουν όλοι (Φώτο & Βίντεο)

Αποτελεί πια και ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας...

Η ζωή στάθηκε εξαιρετικά άδικη και σκληρή απέναντι στην 21χρονη Μαριμάρ Κιρόα, η οποία όμως είναι τόσο δυνατή που όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, αλλά αποτελεί πια και ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας...

Διαβάστε επίσης: Ξεκαρδιστικό! Γάτα τινάχθηκε στον αέρα γιατί τρόμαξε από το γατάκι της (Βίντεο)

Η νεαρή κοπέλα γεννήθηκε με έναν όγκο στο πρόσωπο που λέγεται hygroma και της δημιουργεί τεράστια προβλήματα, καθώς δεν της επιτρέπει ούτε να μιλήσει, ούτε να αναπνεύσει κανονικά, ούτε καν να μπορεί να φάει κανονικά.

Κι όμως, η Μαριμάρ παρ' όλες τις δυσκολίες δεν το βάζει κάτω και δίνει καθημερινά τη μάχη της καθώς είναι ολοφάνερο πως έχει γεννηθεί νικήτρια.

Στο βίντεο θα δείτε τον τρόπο με τον οποίο το 21 ετών κορίτσι περιποιείται τον εαυτό του και κάνει το μακιγιάζ στο πρόσωπό της, με το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά όμορφο και απόλυτα συγκινητικό.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Το πρώτο βίντεό της έφτασε μέσα σε ελάχιστες ώρες τις 5 εκατομμύρια προβολές και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Σήμερα, η κοπέλα δίνει συμβουλές για το τέλειο μακιγιάζ με ειδικά βίντεο που φτιάχνει μόνη της μπροστά στον καθρέπτη της.

Παράλληλα, η Μαριμάρ ασκεί το επάγγελμα της δασκάλας χορού με ειδίκευση στη Zumba και θέλει να γίνει και δασκάλα για κωφάλαλα παιδιά.

Καμαρώστε την, λοιπόν, στο βίντεο...

Capture.JPG
Πηγή: dokari.gr