Έκανε το φτέρνισμα επάγγελμα και βγάζει τρελά λεφτά (Φώτος & Βίντεο)

Έκανε το φτέρνισμα επάγγελμα και βγάζει τρελά λεφτά (Φώτος & Βίντεο)

Τι θα ήταν αυτός ο κόσμος χωρίς κάποιους ανθρώπους να έχουν νέες ιδέες

Αυτό κατάλαβε και η 18χρονη φοιτήτρια λοιπόν και ψάχνοντας βρήκε ότι το έχει με το φτέρνισμα και αποφάσισε να ποντάρει εκεί.

Διαβάστε επίσης: Της ζήτησε να του δώσει τα χρήματα για τα ποτά που την κέρασε, αφού στο τέλος δεν έκαναν έρωτα (Pic)

Ειδικότερα, η η Abi Haywood από την Ουαλία, πέρασε σε σχολή καλών Τεχνών και κατάλαβε ότι είχε να επιλέξει ανάμεσα σε κάποια κοινή φοιτητική δουλειά για να βγάζει τα έξοδά της και σε κάτι πιο extreme κι ασυνήθιστο.

Η φοιτήτρια λοιπόν έχοντας φτιάξει ένα μικρό «dildo» για τη μύτη της, το χρησιμοποιεί ώστε να προκαλεί φτερνίσματα στον εαυτό της, τα οποία βιντεοσκοπεί και στη συνέχεια… τα βγάζει στην αγορά σε DVD. Αυτά απευθύνονται κυρίως σε άτομα με φετίχ και οι τιμές τους κυμαίνονται από 22 μέχρι 33 ευρώ.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Μάλιστα για πιο πάνω υπηρεσίες όπως το να περιλαμβάνει και άλλα μέρη του κορμιού της η χρέωση αυξάνεται ενώ έχει και λογαριασμό στο YouTube με το ψευδώνυμο «Snotty Bitch», όπου το βιντεάκι με τα περισσότερα views είναι εκείνο όπου η Abi φτερνίζεται 37 φορές μέσα σε 3 λεπτά. Αυτό ήταν και το πρώτο που δημοσίευσε, φτάνοντας τις 3.000 προβολές, αλλά και έχοντας σχόλια από κάτω όπου ζητούσαν τη full version.

Πηγή: funtime.gr