Το απίστευτο κόλπο με τον καφέ που χρησιμοποιεί ένα αφεντικό στις συνεντεύξεις

Το απίστευτο κόλπο με τον καφέ που χρησιμοποιεί ένα αφεντικό στις συνεντεύξεις

Όσοι αποτυγχάνουν να περάσουν το εν λόγω τεστ αποκλείονται από την εταιρεία του.

Οι συνεντεύξεις δημιουργούν πάντα απίστευτο άγχος! Αναρωτιέσαι πώς τα πήγες, αμφισβητείς τον εαυτό σου, αναλογίζεσαι τι μπορεί να έκανες λάθος ή εάν έκανες κάποια γκάφα!

Αλλά για το αφεντικό της εταιρείας Xero, Trent Innes, δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο αυτό που κάνεις όσο αυτό που δεν κάνεις, καθώς ισχυρίζεται ότι έχει επινοήσει μια απλή δοκιμασία που χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια κάθε συνέντευξης για να αποφασίσει αν κάποιος είναι ο σωστός για τον ρόλο και μάλιστα αυτή περιλαμβάνει... καφέ!

Ο Trent δήλωσε ότι όσοι αποτυγχάνουν να περάσουν το εν λόγω τεστ αποκλείονται από την εταιρεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πνίγηκε σε πισίνα ο 3χρονος γιος γνωστού τραγουδιστή (Εικόνα)

Μιλώντας στο The Ventures, για τους υποψήφιους εργαζόμενους είπε:

"Θα σε πάω πάντα για μια βόλτα σε μια από τις κουζίνες μας και με κάποιο τρόπο καταλήγεις πάντα με ένα ποτό.

Μετά γυρίζουμε προς πίσω στο γραφείο όπου λαμβάνει χώρα η συνέντευξη μας και ένα από τα πράγματα που ψάχνω πάντα στο τέλος της συνέντευξης είναι, εάν ο συνεντευξιαζόμενος πάρει το άδειο του ποτήρι πίσω στην κουζίνα.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Μπορείτε να αναπτύξετε δεξιότητες, να αποκτήσετε γνώση και εμπειρία, αλλά πραγματικά καταλήγουμε στην κουλτούρα, η οποία φαίνεται από το αν κάποιος πλύνει το φλιτζάνι του καφέ του''.Σύμφωνα με το αφεντικό, όλα σχετίζονται με την «κουλτούρα» ενός χώρου εργασίας. Το κόλπο βασίζεται στο ότι η κουζίνα γραφείου είναι πάντα τακτοποιημένη.

''Αν έρθετε στο γραφείο μια μέρα μέσα στο Xero, θα δείτε ότι οι κουζίνες είναι πάντα καθαρές και αστραφτερές, χωρίς βρώμικα ποτήρια στον νεροχύτη''.

"Είναι πολύ απλά ένα κόλπο για να σιγουρευτώ ότι ο υποψήφιος θα «ταιριάξει» πραγματικά με τον χώρο και τη φιλοσοφία της εταιρείας μας".

Πηγή: newmoney.gr