Απίστευτο: Δείτε τι έκανε απατημένη νύφη κατά τη διάρκεια του γάμου

Απίστευτο: Δείτε τι έκανε απατημένη νύφη κατά τη διάρκεια του γάμου

Θα θέλαμε να είμαστε μπροστά με ποπ κορν

Έχουμε ακούσει διάφορες περίεργες και αστείες ιστορίες κατά τη διάρκεια γάμων. Αυτό όμως που θα διαβάσετε παρακάτω, θα μπορούσες να είναι -εύκολα- σκηνή από ταινία.

Διαβάστε επίσης: Έχασε 76 κιλά τρώγοντας... γαριδάκια!

Η Casey περίμενε πως και πως την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, μόνο που μία ημέρα πριν το μυστήριο, έλαβε ένα περίεργο μήνυμα από άγνωστο αριθμό.

«Εγώ δεν θα τον παντρευόμουν. Εσύ;», έγραφε το μήνυμα και έπειτα έλαβε φωτογραφίες από τις συνομιλίες του συντρόφου της με μία γυναίκα. «Το μυαλό μου απλά δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε δει! Δεν σκέφτηκα καν ότι ήταν ψεύτικα τα μηνύματα, ήμουν σίγουρη πως ήταν αληθινά», ανέφερε η γυναίκα όταν μοιράστηκε την ιστορία της.

Η Casey δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει κι ενώ οι φίλοι της επέμεναν να ακυρώσει τον γάμο, εκείνη είχε μία καλύτερη ιδέα. Τι έκανε όμως;

Έχασε 76 κιλά τρώγοντας... γαριδάκια!

Πήγε στο γάμο σαν να μη συνέβη τίποτα και κατά τη διάρκεια της τελετής, έβγαλε το κινητό της το οποίο είχε κρυμμένο στην ανθοδέσμη και άρχισε να διαβάζει τα μηνύματα.

«Το σώμα σου είναι απίστευτα υπέροχο και ξέρεις πολύ καλά πως να το χρησιμοποιείς. Μακάρι, η κοπέλα μου να είχε τις ίδιες δεξιότητες», «Μου λείπεις τόσο πολύ, δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι. Δεν είχα ποτέ ξανά τέτοια χημεία με κάποια», ανέφεραν μερικά από τα μηνύματα.

Ο γαμπρός από την άλλη δεν ήξερε από που να κρυφτεί κι απλά αποχώρησε με τον κουμπάρο του.

Πηγή: dokari.gr