Ρωσία: Εναλλακτικό γυναικείο πρωτάθλημα με... σφαλιάρες στα οπίσθια (Φώτος & Βίντεο)

Ρωσία: Εναλλακτικό γυναικείο πρωτάθλημα με... σφαλιάρες στα οπίσθια (Φώτος & Βίντεο)

Μια γυναικεία παραλλαγή - «The Booty Slapping Championships»

Οι γυναίκες στη Ρωσία συναγωνίζονται σε ένα νέο τουρνουά με... χαστούκια στα οπίσθια, ακολουθώντας την εντυπωσιακή άνοδο των αντίστοιχων διαγωνισμών για τους άνδρες.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Δείτε τι έκανε απατημένη νύφη κατά τη διάρκεια του γάμου

Τον Μάρτιο, το «Πρωτάθλημα χαστουκίσματος ανδρών» στη Σιβηρία έγινε viral σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς τα χαστούκια στο πρόσωπο, που προκάλεσαν σε πολλούς διαγωνιζόμενους διάσειση, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των αθλητών αλλά και του διάσημου podcastaster Joe Rogan.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η νέα γυναικεία παραλλαγή - «The Booty Slapping Championships» (Πρωτάθλημα χτυπήματος οπίσθιων) -διεξήχθη στο Yashankin στη Σιβηρία.

Οι συμμετέχουσες προσπαθούν να χτυπήσουν τα οπίσθια της άλλης τόσο δυνατά ώστε να αναγκάσουν την αντίπαλό τους να προχωρήσει προς τα εμπρός. Σαφώς πολύ λιγότερο βάναυσο από το χαστούκι στο πρόσωπο που απαιτεί το ανδρικό πρωτάθλημα.

Πολλές από τις γυναίκες που συμμετείχαν ήταν μοντέλα με εξαιρετική φυσική κατάσταση, τα οποία ξοδεύουν μεγάλο μέρος του χρόνου τους για την σμίλευση των γλουτών τους όπως ανέφερε το RT.

Russian model Anastasia Zolotaya delivers a powerful blow to her opponent's rear end at the Yashankin Cup

One of the women delivers a near catastrophic blow to her fellow athlete's rear end, but she manages to maintain her stance

Πηγή: reader.gr