Ετοιμάζονταν να τον κηδέψουν και.. εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους (Φωτο)

Ετοιμάζονταν να τον κηδέψουν και.. εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους (Φωτο)

Σάλο έχει προκαλέσει το μοιραίο λάθος νοσοκομείου στις ΗΠΑ

Σάλο έχει προκαλέσει το μοιραίο λάθος νοσοκομείου στις ΗΠΑ, όπου οι γιατροί αποσύνδεσαν από το μηχάνημα υποστήριξης έναν άνδρα έχοντας πάρει τη συγκατάθεση… λάθος οικογένειας.

Όλα άρχισαν όταν τον Απρίλιο εισήχθη σε νοσοκομείο του Σικάγοένας αναίσθητος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε από τις Αρχές κάτω από όχημα, φέροντας σοβαρά τραύματα.

Λίγο μετά, η αστυνομία τον ταυτοποίησε ως τον Alfonso Bennett.

Όταν οι Αρχές ήρθαν σε επαφή με την οικογένειατου ασθενούς και τους εξήγησαν την κατάσταση υγείας του, οι δύο αδερφές του έσπευσαν στο νοσοκομείο. Ωστόσο, καμία από τις δύο δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τον άντρα που βρισκόταν στην Εντατική λόγω των τραυμάτων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήθελε να παραιτηθεί από τη δουλειά του – Δεν φαντάζεστε τι έστειλε στο αφεντικό του (Φωτο)

Παρ΄ όλα αυτά, αφού ενημερώθηκαν για την ανεπανόρθωτη κατάσταση της υγείας του, συμφώνησαν να αποσυνδέσουν τον άνδρα από τα μηχανήματα υποστήριξης. 

Ενώ προχωρούσαν έτσι με τα διαδικαστικά της κηδείας του αδελφού τους, δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα από την άλλη τους αδερφή, η οποία τις ενημέρωσε πως ο Alfonso Bennett… μόλις την επισκέφθηκε!

 

Οι Αρχές πήραν αμέσως αποτυπώματα από το πτώμα και αποκαλύφθηκε πως άνηκε στον 69χρονο Elisa Brittman, ο οποίος αγνοείτο για αρκετό καιρό, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Telegraph.

Και οι δύο οικογένειες θα κινηθούν νομικά εναντίον του νοσοκομείου, υποστηρίζοντας ότι τόσο η αστυνομία, όσο και το προσωπικό του κέντρου υγείας απέτυχαν να αναγνωρίσουν τον κ. Brittman.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Υποστηρίζουν επίσης, ότι αναγκάστηκαν να πάρουν μία τόσο σημαντική απόφαση για έναν άνδρα που δεν ήταν συγγενής τους. Έτσι, ζητούν και αποζημίωση για συναισθηματική δυσφορία.

Από την πλευρά της, η αστυνομία του Σικάγο δηλώνει ότι το θύμα δεν ταυτοποίηθηκε σωστά διότι δεν είχε ποινικό μητρώο.

Το νοσοκομείο από την άλλη, ανέφερε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο προς το παρόν.

Πηγή: cnn.gr