Κρατούμενοι έσκαψαν τούνελ για να αποδράσουν - Δεν φαντάζεστε πού βρέθηκαν (Φωτος)

Κρατούμενοι έσκαψαν τούνελ για να αποδράσουν - Δεν φαντάζεστε πού βρέθηκαν (Φωτος)

Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα είχαν υπολογίσει

Αν υπήρχε το βραβείο του πιο γκαφατζή φυλακισμένου, σίγουρα θα μπορούσαν να το μοιραστούν επάξια 7 κρατούμενοι των φυλακών Florencia Varela Penitentiary στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, μετά την αποτυχημένη προσπάθειά τους να αποδράσουν.

Οι επτά κρατούμενοι στις φυλακές Florencia Varela Penitentiary τα έβαλαν κάτω και κατέστρωσαν ένα μεγαλοφυές σχέδιο. Δουλεύοντας σκληρά κατάφεραν να σκάψουν ένα τούνελ βάθους 2,5 μέτρων το οποίοι, σύμφωνα με το πλάνο τους, θα τους έβγαζε στα εργαστήρια της φυλακής απ' όπου θα μπορούσαν εύκολα να δραπετεύσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους διέλυσε τον γάμο με τον πιο απίστευτο τρόπο – Έτρεχαν να… σωθούν οι καλεσμένοι

Μόνο που τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα είχαν υπολογίσει... Στα σχέδιά τους υπήρχε λάθος και έτσι δεν κατάφεραν να βρεθούν εκτός φυλακής. Όταν οι επτά κρατούμενοι κατάλαβαν σε ποιο μέρος των φυλακών είχαν βρεθεί, έντρομοι αναγκάστηκαν να καλύψουν πρόχειρα την τρύπα και να επιστρέψουν στην θέση τους, αλλά μάταια... Οι υπάλληλοι των φυλακών την βρήκαν.

FIL9.jpg

Πρώτοι μεταξύ των πρώτων σε επίπεδα... γκάφας οι δύο από τα 7 άτομα που συμμετείχαν στην απόδραση.

Κι αυτό γιατί επρόκειτο να αποφυλακιστούν μέχρι το 2021, αλλά πλέον θα μείνουν πολύ περισσότερο στη φυλακή του Μπουένος Άιρες.

Δουλεύοντας σκληρά κατάφεραν να σκάψουν ένα τούνελ βάθους 2,5 μέτρων το οποίοι, σύμφωνα με το πλάνο τους, θα τους έβγαζε στα εργαστήρια της φυλακής απ' όπου θα μπορούσαν εύκολα να δραπετεύσουν.

Μόνο που τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα είχαν υπολογίσει.. Στα σχέδιά τους υπήρχε λάθος και έτσι δεν κατάφεραν να βρεθούν εκτός φυλακής.

Όταν οι επτά κρατούμενοι κατάλαβαν σε ποιο μέρος των φυλακών είχαν βρεθεί, έντρομοι αναγκάστηκαν να καλύψουν πρόχειρα την τρύπα και να επιστρέψουν στην θέση τους.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η τρύπα που είχαν σκάψει οδηγούσε στον χώρο εκπαίδευσης των -φοβερών και τρομερών- αστυνομικών σκύλων Κ9.

Πηγή: newsbomb.gr