Μικρό, αλλά θανατηφόρο: Το χταποδάκι - δολοφόνος που σκοτώνει άνθρωπο σε λίγα λεπτά (Βίντεο)

Μικρό, αλλά θανατηφόρο: Το χταποδάκι - δολοφόνος που σκοτώνει άνθρωπο σε λίγα λεπτά (Βίντεο)

Ένας από τους τουρίστες ανήρτησε το βίντεο από το επικίνδυνο παιχνίδι στο Facebook και πολύ γρήγορα έγινε viral

Εξαιρετικά τυχεροί στάθηκαν δύο Βρετανοί τουρίστες στην Αυστραλία, οι οποίοι αποφάσισαν να παίξουν με ένα μικρό, άλλα άκρως δολοφονικό χταπόδι, του οποίου το δάγκωμα μπορεί να σκοτώσει έως και 26 άτομα σε μερικά λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Τρομερό: Έξι πράγματα που θα εξαφανιστούν από τον κόσμο μέχρι το 2020! (Φώτος - Βίντεο)

Ένας από τους τουρίστες ανήρτησε το βίντεο από το επικίνδυνο παιχνίδι στο Facebook και πολύ γρήγορα έγινε viral. Τα σχόλια που δέχθηκε, ωστόσο, δεν ήταν πολύ κολακευτικά.

Οι Ross Saunders και Johnpaul Lennonαποτυπώνονται να παίζουν με το χταποδάκι, αφήνοντάς το να τους αγγίζει. Δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι ένα δάγκωμά του μπορεί να τους οδηγήσει σε έναν επώδυνο θάνατο.

Σύμφωνα με το odditycentral, οι τουρίστες είχαν πάει για ψάρεμα όταν βρήκαν το μαλάκιο.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

«Ήταν ένα ενδιαφέρον διήμερο γνωριμίας με το ψάρεμα», έγραψε ο Saunders στο Facebook. «Είδα δύο υπέροχα ηλιοβασιλέματα, είδα δελφίνια και έπιασα ένα χταπόδι με μπλε πλοκάμια, ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώα στον κόσμο και δεν το κατάλαβα καν».

Το χταπόδι έχει αρκετό δηλητήριο στα πλοκάμια του για να σκοτώσει δεκάδες άτομα και οι ειδικοί τονίζουν ότι τα θύματά του μπορεί να μην καταλάβουν καν το δάγκωμα. Μερικά λεπτά μετά, όμως, επέρχεται πλήρης παράλυση και... θάνατος. 

 

Οι χρήστες του Facebook αντέδρασαν εντόνως στο βίντεο, σημειώνοντας το προφανές… ότι μπορεί να είχαν πεθάνει.

«Μπορεί να είχατε πεθάνει. Δεν έχετε κοινή λογική», ανέφερε ένα σχόλιο, ενώ άλλο τόνιζε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έβαλε στο χέρι του. Αν σε δαγκώσει, σε παραλύει και σταματάς να αναπνέεις σε λίγα λεπτά».

Πηγή: Cnn.gr