Σκαρφάλωσε στην τουρμπίνα αεροσκάφους για να μην πληρώσει εισιτήριο (Βίντεο)

Σκαρφάλωσε στην τουρμπίνα αεροσκάφους για να μην πληρώσει εισιτήριο (Βίντεο)

Ο άντρας έβαλε τη χειραποσκευή του σε έναν από τους κινητήρες του αεροπλάνου και σκαρφάλωσε στο φτερό για να απολαύσει τη δωρεάν πτήση

Καθυστέρηση είχε μια πτήση από το Λάγος της Νιγηρίας εξαιτίας ενός άντρα που ανέβηκε στο φτερό του αεροπλάνου, ενώ το αεροσκάφος έπαιρνε θέση προκειμένου να τροχιοδρομήσει και να απογειωθεί.

Διαβάστε επίσης: Η 40χρονη που ξόδεψε 350.000 για να γίνει «η πιο... φτιαγμένη γυναίκα στον κόσμο» (Φώτος - Βίντεο)

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, η πτήση της Azman Air για το Πορτ Χαρκόρτ της Νιγηρίας σταμάτησε την απογείωση λίγο πριν τον αεροδιάδρομο, όταν ένας άντρας που εισήλθε παράνομα στην πίστα πήδηξε στο φτερό ενός Boeing 737. Πριν σκαρφαλώσει στο φτερό, έβαλε τη χειραποσκευή που κουβαλούσε σε ένα από τους κινητήρες του αεροσκάφους.

Οι επιβάτες, μόλις είδαν το άντρα, ειδοποίησαν τις αεροσυνοδούς κι αυτές τους πιλότους. Το αεροπλάνο τότε εξαναγκάστηκε να σταματήσει τους κινητήρες για την αποφυγή τραυματισμού του άντρα.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Ο άντρας συνελήφθη από τις αρχές ασφαλείας του αεροδρομίου και η πτήση απογειώθηκε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αεροδρόμιο στο Λάγος είχε θέματα με την ασφάλεια και στο παρελθόν, μεταξύ των οποίων και κλοπές από το χώρο αποσκευών αεροσκαφών.

Πηγή: Gazzetta.gr