Απίστευτο βίντεο: Βανάκι… απογειώνεται σε κυκλικό κόμβο (Βίντεο)

Απίστευτο βίντεο: Βανάκι… απογειώνεται σε κυκλικό κόμβο (Βίντεο)

Σαν… σκηνή από ταινία δράσης

Σαν… σκηνή από ταινία δράσης μοιάζει το «ατύχημα» ενός 17χρονου στη Βρετανία, ο οποίος δεν είναι τον κυκλικό κόμβο, με αποτέλεσμα το βανάκι του να εκτοξευτεί!

Διαβάστε επίσης: Για αυτό οι χειρουργοί φοράνε μπλε ή πράσινες στολές!

 Όπως φαίνεται στο βίντεο, το ασημένιο βανάκι που οδηγεί κινείται με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα, προσπερνά τα άλλα αυτοκίνητα κάνοντας χρήση της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης και φυσικά, ο οδηγός του αδυνατεί να εντοπίσει εγκαίρως τον επικείμενο στρογγυλό κόμβο.

Το αυτοκίνητο πέφτει στο σαμαράκι χωρίς να σταματήσει και κυριολεκτικά απογειώνεται. 

Το τροχαίο, μπορεί να συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο το εντυπωσιακό βίντεο κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου, καθώς ο 18χρονος -πλέον- οδηγός καλείται να αντιμετωπίσει την βρετανική δικαιοσύνη που υπήρξε ιδιαίτερα αυστηρή μαζί του.

«Η οδηγική σου συμπεριφορά βρέθηκε πολύ πιο χαμηλά από τα αναμενόμενα επίπεδα οδηγικής ικανότητας και προσεκτικής οδήγησης» ανέφερε το δικαστήριο που επέβαλε πρόστιμο 500 λίρες, αλλά και 12 μήνες στέρηση διπλώματος.

Ο Λαμπ και οι δύο συνεπιβάτες του στο αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκαν παρά ελαφρά, ωστόσο ο νεαρός οδηγός θα κληθεί να πληρώσει ακριβά την επιπολαιότητά του.

Πηγή: in.gr