Νόμιζε ότι δεν έβρισκε σύντροφο γιατί ήταν «πολύ όμορφη» - Τελικά έκανε 4 βασικά λάθη (Φώτος)

Νόμιζε ότι δεν έβρισκε σύντροφο γιατί ήταν «πολύ όμορφη» - Τελικά έκανε 4 βασικά λάθη (Φώτος)

Χρειάστηκε να πάει μια ειδικό σχέσεων για να καταλάβει τελικά ποιο ήταν το πρόβλημα

Η Τζένα Τόμσον, μοντέλο, νόμιζε ότι προκαλούσε ανασφάλεια στους άντρες, λόγω της ομορφιάς της και της επιτυχίας της και γι′ αυτό δεν μπορούσε να κάνει σχέση. 

Χρειάστηκε να πάει μια ειδικό σχέσεων για να καταλάβει τελικά ποιο ήταν το πρόβλημα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις VIRAL ΕΔΩ

Όπως λέει η ίδια στο Insider, η Σάμι Γούντερ, της άλλαξε την εικόνα που είχε για τους άντρες και πλέον δεν την έλκυαν τα «κακά παιδιά». Αν και φαίνεται περίεργο σε πολλούς, η Γούντερ μαθαίνει τους πελάτες της -145 εκ των οποίων αρραβωνιάστηκαν τα τελευταία τρία χρόνια- να βγαίνουν με ανθρώπους αλλά να μην δεσμεύονται σε σχέση εάν δεν μπορούν να δεσμευτούν απόλυτα. 

Η παραδέχεται ότι προσέλκυε τα λάθος άτομα, γιατί το προφίλ της δείχνει μια εικόνα του εαυτού της που δεν ήταν η πραγματική. Κάνοντας τις αλλαγές που της πρότεινε η ειδικός, τώρα επιλέξει άνδρες που δεν ψάχνουν μόνο για μια περιστασιακή σχέση.

Επίσης έκανε τέσσερα βασικά λάθη: 

Τι δείχνεις προς τα έξω 

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

 Όταν η Σάμι είδε τις φωτογραφίες που είχε στο προφίλ της, της είπε ότι είναι όλες λάθος, ότι προσελκύει «λάθος» άντρες, τα «κακά παιδιά» που ψάχνουν περιστασιακές σχέσεις. Έγραφε μάλιστα ότι ψάχνει «άγριο και παθιασμένο εραστή», που δεν υποδήλωνε αυτό που πραγματικά έψαχνε, ή είχε να προσφέρει. Έτσι κατέβασε όλες τις φωτογραφίες και ανέβασε άλλες, που εμφανιζόταν λιγότερο άγρια, με ωραία φορέματα και φυσικά με τα παιδιά της, που δήλωνε πόσο πολύ τα αγαπάει. 

Έλλειψη χρόνου 

Η Τόμσον νόμιζε ότι επειδή επειδή μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά, δεν θα είχε χρόνο για να κάνει σχέση.  Αλλά κατάλαβε ότι, όπως δημιουργεί χρόνο για όλες τις άλλες υποχρεώσεις στη ζωή της, μπορεί να δημιουργήσει χρόνο και για την ερωτική της ζωή. 

Το ραντεβού

Αφού άρχισε να επικοινωνεί με άντρες που είχαν προοπτική, η Σάμι την είχε συμβουλέψει πρώτα να έχει μια επικοινωνία μέσω τηλεφώνου και μετά να κλείνει το ραντεβού. Μια συνομιλία  5 λεπτών στο τηλέφωνο σου λέει πολλά, υποστηρίζει, και έτσι θα μπορούσε να αποφύγει εκείνους που η διαίσθησή της της έλεγε ότι δεν κάνουν.

Επίσης την συμβούλεψε να μην βλέπει μόνο έναν άντρα ανά περίοδο, αλλά περισσότερους. Όχι να κάνει σεξ μαζί τους, μόνο να  βγαίνει ραντεβού. Η μέθοδος αυτή βοηθάει στο να μην δένεσαι πολύ γρήγορα με ανθρώπους που δεν ξέρεις εάν αξίζουν να δεσμευτείς. 

Η χημεία 

Στο παρελθόν, οι σχέσεις που έκανε η Τομσον, βασίζονταν αποκλειστικά  στην εξωτερική εμφάνιση. Η Σάμι την έμαθε τη σημασία της χημείας με έναν άνθρωπο.   

Πηγή: Huffingtonpost.gr