Βρετανίδα γέννησε κοριτσάκι μετά από 10 αγόρια! (Βίντεο)

Βρετανίδα γέννησε κοριτσάκι μετά από 10 αγόρια! (Βίντεο)

«Σίγουρα, σταματάμε τώρα», είπε η τρισευτυχισμένη μητέρα, που έχει φέρει στον κόσμο 11 παιδιά!

Είναι η πρώτη μητέρα στη Βρετανία που φέρνει στον κόσμο 10... σερί αγόρια!

Τίποτα, λοιπόν, δεν μπορούσε να την εκπλήξει πια.

Ή μήπως όχι;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις VIRAL ΕΔΩ

Eνώ είχε χάσει κάθε... ελπίδα, αποδείχθηκε πως η ζωή είχε, τελικά, μία μεγάλη έκπληξη για την 39χρονη Alexis Brett, καθώς το 11ο(!) παιδάκι της ήταν ένα πανέμορφο κοριτσάκι!

«Πετάμε πάνω από το φεγγάρι», λέει η τρισευτυχισμένη Alexis, ενώ η μικρή Cameron βρίσκεται στην αγκαλιά της.«Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα, τώρα είμαι χαρούμενη όσο δεν πάει. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα», συμπλήρωσε. 

Παρόλο που είναι μόλις λίγων εβδομάδων, η μικρή Cameron έχει ήδη αξιοσημείωτη επίδραση στους δέκα αδερφούς της, των οποίων η ηλικία κυμαίνεται από δύο έως 17 ετών. 

Ο μπαμπάς David, ένας 44χρονος οδηγός, δήλωσε: «Γενικά, συμπεριφέρονται καλύτερα όταν είναι γύρω της. Προσπαθούν να είναι ήσυχοι, για να μην την ξυπνάνε. Θέλουν επίσης να βοηθούν με το... μπιμπερό». 

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η Alexis εξηγεί, από την άλλη, ότι παρόλο που η Cameron ήταν μία απροσδόκητη εγκυμοσύνη, είναι πολύ χαρούμενη που, τελικά, έφερε στον κόσμο και ένα κοριτσάκι και αισθάνεται ότι η οικογένειά τους είναι πλέον πλήρης. «Σίγουρα, σταματάμε τώρα», πρόσθεσε γελώντας.