Μετά από αυτό, ξαναπαρκάρεις απρόσεκτα; (Φώτος)

Μετά από αυτό, ξαναπαρκάρεις απρόσεκτα; (Φώτος)

Οι υπάλληλοι ενός super market έδωσαν ένα καλό μάθημα σε έναν αρκετά αδιάφορο πελάτη του καταστήματος που πάρκαρε πάνω στο διάδρομο αποθήκευσης των καροτσιών

Τα απρόσεκτα παρκαρίσματα στα super market δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Στην προκειμένη περίπτωση, οι εικόνες έρχονται από την Αργεντινή, όπου ο οδηγός του ασημί Peugeot 308 πρώτης γενιάς, για κάποιο λόγο το άφησε σε ακατάλληλη θέση- ή μάλλον, σε σημείο που δεν υπήρχε θέση. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που συνοδεύουν την είδηση του Fox News, στο σημείο που πάρκαρα το αυτοκίνητο, υπάρχει σήμανση πως είναι μόνο για την αποθήκευση των καροτσιών του super market.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία VIRAL

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι υπάλληλοι του καταστήματος «τιμώρησαν» τον οδηγό του αυτοκινήτου, κλείνοντάς το από παντού με αμέτρητα καρότσια. Η αντίδραση αυτή των εργαζόμενων στο super market, επικροτήθηκε από τους περισσότερους που έχουν δει το γεγονός έτσι όπως αναπαράγεται στα social media- στα οποία έχει γίνει viral μετρώντας σε λίγες ώρες σχεδόν 7.000 κοινοποιήσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Πηγή: Newsauto.gr