Τουρίστας πήρε LSD χάθηκε στην Disneyland και βρέθηκε μετά από ώρες γυμνός 2 χιλιόμετρα μακριά (Pic)

Τουρίστας πήρε LSD χάθηκε στην Disneyland και βρέθηκε μετά από ώρες γυμνός 2 χιλιόμετρα μακριά (Pic)

Για την ανεύρεση του Ελβετού τουρίστα στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από 120, στην οποία συμμετείχαν ακόμα και δύτες

Συναγερμός σήμανε στην Disneyland στο Παρίσι, την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ, λίγο πριν το κλείσιμό της, για την ανεύρεση ενός Ελβετού τουρίστα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις VIRAL ΕΔΩ

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, η φίλη του 32χρονου του είχε δώσει LSD και μόλις εκείνος το ήπιε, ξεχύθηκε στις εγκαταστάσεις για να το... ζήσει με την ψυχή του.

Λίγο αργότερα έπεσε σε ένα ποτάμι που φιλοξενεί μεταξύ άλλων το πειρατικών του Κάπτεν Χουκ και έκτοτε εξαφανίστηκαν τα ίχνη του.

Μάλιστα παρά τις προσπάθειες της 30χρονης να τον βρει, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τους υπεύθυνους, την ώρα που έκλεινε η Disneyland.

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση ανέρευσή τους, στην οποία μετείχαν συνολικά 120 άτομα: 30 πυροσβέστες, 10 δύτες και 80 υπάλληλοι.
 
Μάταια όμως... Κανένα στοιχείο του δεν υπήρχε μέχρι που λίγο μετά τη 1:00, υπήρξε ένα τηλεφώνημα για έναν άνδρα που κυκλοφορούσε εντελώς γυμνός σε μία περιοχή, 2 χιλιόμετρα μακριά.

Όπως διαπιστώθηκε, ο συγκεκριμένος ήταν ο 32χρονος Ελβετός, ο οποίος συνελήφθη για χρήση ναρκωτικών και λίγη ώρα αργότερα, αφέθηκε ελεύθερος, όπως και η κοπέλα του.

Πηγή: Gazzetta.gr