Το εστιατόριο που δεν έχει ελεύθερο τραπέζι εδώ και 42 χρόνια (Φωτος)

Το εστιατόριο που δεν έχει ελεύθερο τραπέζι εδώ και 42 χρόνια (Φωτος)

Μια κριτική το έβαλε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αλλά ο ιδιοκτήτης δεν τσίμπησε

Εδώ και 42 ολόκληρα χρόνια, τα τραπέζια του φημισμένου εστιατορίου Rao’s στη Νέα Υόρκη είναι κλεισμένα, καθώς το θρυλικό μαγαζί, ηλικίας 123 ετών, αποτελεί αγαπημένο και πολύ δημοφιλή προορισμό. Μέχρι σήμερα ακόμα και ο συνιδιοκτήτης του καταστήματος Frank Pellegrino Jr. δυσκολευόταν να βρει τραπέζι.

Ωστόσο πλέον το Rao’s διαθέτει τις πεντανόστιμες σούπες του και σε άλλα καταστήματα, κι έτσι οι λάτρεις των πιάτων του θα μπορούν να απολαύσουν κάποια από αυτά χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε στην δίχρονη κόρη της το κινητό να παίξει - Τι ακολούθησε

«Αυτές οι νέες σούπες παρασκευάζονται με τις ίδιες τεχνικές και την ιταλική αυθεντικότητα, όπως και οι σάλτσες μας» εξηγεί σε ανακοίνωση του Rao's ο Santino Certo. «Είμαστε περήφανοι για τα ποιοτικά συστατικά που χρησιμοποιούμε, είμαστε σίγουροι για τις σπιτικές μας γεύσεις και δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε».

Οι σούπες διατίθενται σε έξι ποικιλίες, συσκευασμένες σε γυάλινα δοχεία. Κοστίζουν 4,99 δολάρια η καθεμία και είναι διαθέσιμες και στο online κατάστημα του Rao's.

Μέσω της ιστοσελίδας είναι διαθέσιμες και οι συσκευασμένες σάλτσες αλλά και ζυμαρικά.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία VIRAL

Το εστιατόριο με τα δέκα πολυπόθητα τραπέζια βρίσκεται στο ίδιο σημείο στο Μανχάταν από το 1896, αλλά δεν έχει διαθεσιμότητα κρατήσεων από το 1977. Εκείνη τη χρονιά, μία κριτική τριών αστέρων από τους The New York Times έφερε «χιονοστιβάδα» τηλεφωνημάτων για κρατήσεις. Όμως ο ιδιοκτήτης διατήρησε την πολιτική προτεραιότητας στους τακτικούς πελάτες.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Πηγή: newsbeast.gr