Γιαγιά με βαριά άνοια σε γηροκομείο βλέπει τον επί 72 χρόνια άντρα της και λάμπει (Pics & Vids)

Γιαγιά με βαριά άνοια σε γηροκομείο βλέπει τον επί 72 χρόνια άντρα της και λάμπει (Pics & Vids)

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες και προσπαθήστε να μην σας πάρουν τα ζουμιά

H Σίρλεϊ Μάθις και ο σύζυγός της Λέοναρντ είναι 72 ολόκληρα χρόνια παντρεμένοι και πρόσφατα γιόρτασαν την 72η επέτειό τους σε οίκο ευγηρίας στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Μόνο που υπάρχει μια λεπτομέρεια, η Σίρλεϊ πάσχει από προχωρημένη άνοια.

Διαβάστε επίσης: Γιατί στην Ολλανδία δεν τους αρέσει να χρησιμοποιούν κουρτίνες;

Οι υπεύθυνοι του γηροκομείου όπου ζει η ηλικιωμένη γυναίκα, έντυσαν τη Σίρλεϊ μ’ ένα πανέμορφο ροζ φουστάνι, ειδικά, γι’ αυτήν την περίσταση.

Όμως, η Σίρλεϊ πάσχει από βαριάς μορφής άνοια κι έτσι οι υπάλληλοι του οίκου ευγηρίας την μετέφεραν με αναπηρικό καροτσάκι, σ’ ένα στολισμένο με λουλούδια δωμάτιο και με μια φωτογραφία του ηλικιωμένου ζευγαριού από την εποχή που ακόμη ήταν νέοι

Όμως, η Σίρλεϊ πάσχει από βαριάς μορφής άνοια κι έτσι οι υπάλληλοι του οίκου ευγηρίας την μετέφεραν με αναπηρικό καροτσάκι, σ’ ένα στολισμένο με λουλούδια δωμάτιο και με μια φωτογραφία του ηλικιωμένου ζευγαριού από την εποχή που ακόμη ήταν νέοι.

Ο σύζυγός της επρόκειτο να την επισκεφτεί και έπρεπε όλα να είναι τέλεια. Όμως, η Σίρλεϊ πάσχει από βαριάς μορφής άνοια κι έτσι οι υπάλληλοι του οίκου ευγηρίας την μετέφεραν με αναπηρικό καροτσάκι, σ’ ένα στολισμένο με λουλούδια δωμάτιο και με μια φωτογραφία του ηλικιωμένου ζευγαριού από την εποχή που ακόμη ήταν νέοι.

Η εξέλιξη της ιστορίας είναι πραγματικά σοκαριστικά συγκινητική. Η Σίρλεϊ, μόλις αντικρύζει το σύζυγό της, τον αναγνωρίζει αμέσως σε μια μοναδική έκλαμψη συνειδητότητας.

«Θεέ μου», λέει η ηλικιωμένη Σίρλεϊ και ο άντρας της γελά συγκινημένος, βλέποντας τον έρωτα της ζωής του στο πανέμορφο φόρεμά της.

«Θεέ μου», λέει η ηλικιωμένη Σίρλεϊ και ο άντρας της γελά συγκινημένος, βλέποντας τον έρωτα της ζωής του στο πανέμορφο φόρεμά της.

Τη συγκλονιστική στιγμή ανήρτησαν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υπάλληλοι του οίκου ευγηρίας, γιατί το ηλικιωμένο αντρόγυνο τούς υπενθύμισε το πραγματικό νόημα της ζωής, την αγάπη!

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες και προσπαθήστε να μην σας πάρουν τα ζουμιά:

 

Πηγή: sputniknews.gr