Της απαγορεύτηκαν δια βίου οι κρουαζιέρες λόγω αυτής της φωτογραφίας

Της απαγορεύτηκαν δια βίου οι κρουαζιέρες λόγω αυτής της φωτογραφίας

Δείτε την... ριψοκίνδυνη φωτογραφία

Αξέχαστη θα μείνει για μία επιβάτιδα ενός κρουαζιερόπλοιου η προσπάθειά της να βγάλει μία ριψοκίνδυνη φωτογραφία με μαγιό, όχι λόγω του αποτελέσματος, αλλά καθώς θα της στερήσει τη δυνατότητα για άλλες κρουαζιέρες.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία VIRAL

Να αποβιβαστεί από το κρουαζιερόπλοιο κλήθηκε μία επιβάτιδα, ενώ της απαγορεύτηκαν δια βίου οι κρουαζιέρες από την εταιρεία Royal Caribbean, λόγω μίας ριψοκίνδυνης φωτογραφίας.

Η γυναίκα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα από την έξω πλευρά ενός κιγκλιδώματος στο πλοίο Allure of the Seas στην Καραϊβική, στην προσπάθειά της για την τέλεια λήψη, σύμφωνα με το CNN.

Ένας από τους επιβάτες αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και ενημέρωσε το προσωπικό.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Στη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου, φαίνεται μια γυναίκα με μαγιό να ποζάρει για μία selfie με φόντο τον ωκεανό.

​«Βρισκόμουν στο μπαλκόνι μου όταν είδα τη γυναίκα να σκαρφαλώνει στο κιγκλίδωμα. Συνέβη τόσο γρήγορα», αφηγήθηκε ένας μάρτυρας.

«Καθώς δεν γνώριζα τις προθέσεις της, ειδοποίησα το πλήρωμα. Αν δεν έλεγα τίποτα και έπεφτε, θα ήταν φρικτό», συμπλήρωσε.

Στην ιστοσελίδα της, η ναυτιλιακή εταιρεία καλεί τους επιβάτες να έχουν καλή συμπεριφορά και να μην ανεβαίνουν στα κάγκελα του πλοίου.

Η γυναίκα και ο σύντροφός της αποβιβάστηκαν στη Τζαμάικα, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει στο CNN το περιστατικό.

Πηγή: Sputnik.gr