73χρονη έχασε 25 κιλά και έγινε «φέτες» χρησιμοποιώντας εφαρμογές του iPhone (Φώτος - Βίντεο)

73χρονη έχασε 25 κιλά και έγινε «φέτες» χρησιμοποιώντας εφαρμογές του iPhone (Φώτος - Βίντεο)

Φοβερή γιαγιά κατάφερε να χάσει 25 κιλά και να φτιάξει κορμάρα, χρησιμοποιώντας εφαρμογές του iPhone για διατροφή και άσκηση!

Φοβερή γιαγιά κατάφερε να χάσει 25 κιλά και να φτιάξει κορμάρα, χρησιμοποιώντας εφαρμογές του iPhone για διατροφή και άσκηση!

Και αφού μπορεί μια 73χρονη, μπορούμε όλοι!
 

Η εκπληκτική Joan McDonald, από το Οντάριο του Καναδά, πείστηκε, τελικά, από την -τρομερά γυμνασμένη- 48χρονη κόρη της και τον Ιανουάριο του 2017 ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να χάσει κιλά, χρησιμοποιώντας, σε πρώτη φάση, εφαρμογές διατροφής και άσκησης του iPhone!

Τελικά, δύο χρόνια μετά, η ηλικιωμένη γυναίκα, που πήγε, φυσικά και γυμναστήριο (δεν γίνονται αυτά τα πράγματα μόνο με εφαρμογές), όχι απλά έχασε σχεδόν 25 κιλά, αλλά έχει φτιάξει κορμί... φέτες, κάνοντας, πλέον, ακόμη και βάρη!

Η κόρη της Joan ταρακούνησε τη μητέρα της προ διετίας, όταν έφτασε να ζυγίζει 90 κιλά και ενώ ταλανιζόταν από διάφορα προβλήματα υγείας, λόγω, κυρίως, του βάρους της. Συνδυάζοντας, λοιπόν, τις εφαρμογές με τέσσερις μέρες τη βδομάδα στο γυμναστήριο, η 73χρονη πέτυχε μια εντυπωσιακή αλλαγή, ζυγίζοντας -και όντας πια σχεδόν όσο γυμνασμένη είναι και η κόρη της- 65 κιλά!

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

«Ήμουν ανέκαθεν στη ζωή μου αρκετά δραστήρια, αλλά όσο περνούσαν τα χρόνια άρχισα να αντιμετωπίζω προβλήματα παχυσαρκίας, δυστυχώς», τόνισε η Joan και συνέχισε: «Πριν από δύο χρόνια αποφάσισα να αλλάξω τα πάντα. Κατέβασα, αρχικά, τις εφαρμογές στο iPhone και πήγα γυμναστήριο. Ήταν δύσκολο. Κάποιες φορές έκλαιγα και έφτανα στα όριά μου, να πετάξω λευκή πετσέτα. Αλλά άντεξα και τώρα είναι σαν να γεννήθηκα ξανά».

Πηγή: Gazzetta.gr