Το «σπίτι της φρίκης»: Παιδιά έμεναν ανάμεσα σε σκουπίδια μαζί με… 245 ζώα (Φωτος)

Το «σπίτι της φρίκης»: Παιδιά έμεναν ανάμεσα σε σκουπίδια μαζί με… 245 ζώα (Φωτος)

Τρία μικρά κορίτσια -όλα κάτω από την ηλικία των 10 ετών- βρέθηκαν να ζουν σε ένα σπίτι μαζί με 245 ζώα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ανάμεσά τους ήταν σκυλιά, γάτες, ινδικά χοιρίδια, κουνέλια και διάφορα άλλα τρωκτικά και ερπετά.

«Δεν θα μπορούσατε να περπατήσετε πουθενά χωρίς να πατήσετε την ουρά, το σώμα ή τα περιττώματα των ζώων» έγραψε ο Anthony Binz, εκπρόσωπος της αστυνομικής υπηρεσίας Edgewater στη Φλόριντα, στην κατάθεσή του. «Υπήρχαν μύγες παντού και τα υπνοδωμάτια των παιδιών ήταν καλυμμένα με ένα σωρό σκουπίδια» πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζευγάρι γλύτωσε από κατολίσθηση χάρη στις γάτες του (Φώτο)

sk4.jpg

Σύμφωνα με το CNN, στο σπίτι ζούσαν με τους γονείς τους και τη σύντροφο του πατέρα τους.

Ο πατέρας τους κάλεσε την Κυριακή τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, αφού αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση του και με τη σύζυγό του αλλά και με τη φίλη του. Ήθελε να πάρει τα παιδιά μαζί του, αλλά η μητέρα τους δεν τον άφησε, είπε στην Αστυνομία. «Πίστευε ότι η κατοικία ήταν ακατάλληλη για τα παιδιά», είπε στην κατάθεσή του.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία VIRAL

Μερικά από τα ζώα ήταν σε κλουβιά, ενώ άλλα περιφέρονταν ελεύθερα. Ορισμένα από τα ζώα που βρίσκονταν σε κλουβιά ήταν ανάμεσα από τα δικά τους κόπρανα και ούρα... Αρκετά, επίσης, ήταν νεκρά.

Η Αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει πόσο καιρό ζούσαν τα παιδιά σε αυτό το σπίτι, ενώ πλέον τα έχει αναλάβει κηδεμόνας.

«Στην πενταετή μου εμπειρία ως αξιωματικός της Αστυνομίας, αυτό είναι το χειρότερο περιστατικό που έχω αντιμετωπίσει» δήλωσε αστυνομικός.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Τα ζώα μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο.

Πηγή: Newsbomb.gr