Απίστευτη έρευνα: Δες πώς θα χάσεις βάρος με μία κίνηση

Απίστευτη έρευνα: Δες πώς θα χάσεις βάρος με μία κίνηση

Αρχίστε να... κάθεστε!

Ο Δρ Greenfield, καθηγητής νευρολογίας, διαπίστωσε πως η ανία μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα, καθώς μας δίνει το έναυσμα να χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας, με αποτέλεσμα να γινόμαστε πιο δημιουργικοί. Και αν βαριέστε πολύ δε φταίτε εσείς, αλλά η φύση σας! Σύμφωνα με τους επιστήμονες , η ανία συνδέεται άμεσα με την ποσότητα ντοπαμίνης που ρέει στον οργανισμό μας, καθώς όσο πιο χαμηλά τα επίπεδα ντοπαμίνης, τόσο μεγαλύτερη ανία νιώθουμε.

Μας βοηθάει να αδυνατίσουμε: Έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως, αν τρώμε το ίδιο φαγητό κάθε μέρα, σιγά-σιγά καταλήγουμε να τρώμε μικρότερες μερίδες (επειδή το βαριόμαστε), με αποτέλεσμα να παίρνουμε και λιγότερες θερμίδες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πίνετε νερό από ποτήρι που έχετε δίπλα σας την νύχτα; Σταματήστε αμέσως! (Φώτος)

Μας κρατάει σε φόρμα: Τι κάνουμε όταν βαριόμαστε; Όπως έχει αποδειχτεί, οι περισσότεροι από εμάς χτυπάμε τα δάχτυλά μας στο γραφείο, σα να δακτυλογραφούμε… Τι ενοχλητική συνήθεια, μάλλον σκέφτεστε! Κι όμως, σύμφωνα με έρευνα του State University , μπορούμε να χάσουμε μέχρι και 200 θερμίδες την ημέρα… κουνώντας μόνο τα μικρά μας δαχτυλάκια!

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Μας κάνει… φιλεύσπλαχνους: Όσοι δε βρίσκουν ενδιαφέρον στη δουλειά τους, δε στρέφονται μόνο σε χόμπυ και διασκεδαστικές δραστηριότητες, αλλά τείνουν να κάνουν κάτι που θα δώσει περισσότερο νόημα στη ζωή τους, όπως π.χ. φιλανθρωπίες, αιμοδοσία κ.τ.λ.

Πηγή: ratpack.gr